upgrading? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-22-2006, 04:27 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 4
Default upgrading?

i bought a emachines and i put 256mbs so i have 760 and i got a new case and i was wondering what it the next and best upgrade i should do???



thanks
__________________

compcrazy88 is offline  
Old 02-22-2006, 05:28 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 118
Default

what are you using the computer for?
__________________

Major Noob is offline  
Old 02-22-2006, 06:16 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 4
Default

i am using it for all kinds
for gaming
for internet
but i mostly play games and i want my computer to load things faster, mabey a new graphic card and more memory but i have uograded the ps, memory, and the case what do i need next
compcrazy88 is offline  
Old 02-22-2006, 06:32 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

Post the rest of your specs. We need to know if you upgraded your components in a good way, or if you need to fix those things first before video card upgrades, etc... Please post your specs. On your power supply, tell us what kind, not just how many watts.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 02-22-2006, 06:44 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 4
Default

i got a Assassin 500w
compcrazy88 is offline  
Old 02-22-2006, 10:04 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 118
Default

What he means is, post everything. Processor, video card, RAM... All that stuff. even the stock things
Major Noob is offline  
Old 02-22-2006, 10:24 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 118
Default

Well right now i can tell you that you're probably gonna want a gig of ram and maybe a new videocard depending on what games you're playing.
Major Noob is offline  
Old 02-22-2006, 11:00 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 4
Default

i got 2.80 celeron R
760mb of ram
i think its a 80gig hd
i dont know the MoBo
stock graphics card?
500w assassin ps
new case


thats all i can think of right now
__________________

compcrazy88 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.