upgradin comp - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-05-2007, 11:01 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Location: hmm if i told you then i would have to know were i am.
Posts: 12
Default upgradin comp

i figured out how to install the graphics card. now i want to know how to INSTALL POWERSUPPLY i dont know how sooo can sum1 tell me plz?
__________________

dmajor is offline  
Old 11-06-2007, 12:59 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Location: hmm if i told you then i would have to know were i am.
Posts: 12
Default Re: upgradin comp

bumpity mc bump bump ps: need response i changed my question
__________________

dmajor is offline  
Old 11-06-2007, 01:41 AM   #3 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default Re: upgradin comp

Quote:
Originally Posted by dmajor View Post
i figured out how to install the graphics card. now i want to know how to INSTALL POWERSUPPLY i dont know how sooo can sum1 tell me plz?
Yea sure! They call it UPGRAYDD though... the double "D" is for a double dose of that pimpin'
mikesgroovin is offline  
Old 11-06-2007, 01:43 AM   #4 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default Re: upgradin comp

By the way, congrats on getting your signature to work... now if only someone would tell you how to install something like a PS... Good Luck
mikesgroovin is offline  
Old 11-06-2007, 05:14 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 61
Default Re: upgradin comp

It's pretty straight forward for the installation of a Power Supply...Im not quite sure what your question is...Are you asking how to put the Power Supply in? Or what wires and such to connect it after it's in? Putting the power supply in is as easy as matching it up to the case...Here's a video if you need help:

__________________
Manufacturer: HP Pavilion a620n
Processor: AMD Athlon(tm) XP 3200+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz
Memory: 1536MB RAM
Hard Drive: 154 GB
Video Card: NVIDIA GeForce 6200 (Soon to be 7800GS)
Monitor: Samsung SyncMaster 912n
Sound Card: Realtek AC97 Audio
Speakers/Headphones: Cyber Acoustics Headset
Keyboard: HP Keyboard
Mouse: Razer Diamondback - Acid Green
Mouse Surface: Razer eXactMat
Operating System: Windows XP Home Edition - SP2
Evolocity4 is offline  
Old 11-06-2007, 06:48 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Location: hmm if i told you then i would have to know were i am.
Posts: 12
Default Re: upgradin comp

Quote:
Originally Posted by mikesgroovin View Post
Yea sure! They call it UPGRAYDD though... the double "D" is for a double dose of that pimpin'
uh confused by response... buttt my question is on actually installing(putting in) and removing the old 1
dmajor is offline  
Old 11-06-2007, 08:38 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Default Re: upgradin comp

there are screws in the back, unscrew it and unplug it. pull it out, then replace it with the new one.
newbrandwarrior is offline  
Old 11-06-2007, 08:39 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
brinks's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Posts: 1,144
Default Re: upgradin comp

Disconnect the power cables from the motherboard and from the drives and any fans that it is connected directly to it.

Remove the screws on the back of the case that is holding the computer's power supply in place. Hold the PSU so it doesn't fall once the screws have been remove.

Carefully remove the power supply from the computer case.

Place your new power supply in the same location of the old one. Make sure the location of screw holes line up. Install the screws to secure it in place.

Connect the PSU wires to the motherboard, drives, fans etc.
brinks is offline  
Old 11-06-2007, 10:38 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Location: hmm if i told you then i would have to know were i am.
Posts: 12
Default Re: upgradin comp

thanks brinks
__________________

dmajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP ME!! Just built first comp bor3d System Upgrades 18 10-08-2007 05:41 PM
New comp doesnt turn on Gregz Hardware Repairs and Troubleshooting 9 08-22-2007 07:07 PM
My Comp vs. CPUZ (and Speedfan won't work) Riznarf New Systems | Building and Buying 8 08-17-2007 03:50 PM
Comp won't shut off - weird clicking sound Haoming Hardware Repairs and Troubleshooting 18 08-04-2007 06:58 AM
Comp won't shut off - weird clicking sound Haoming Viruses, Spyware and Malware 2 07-27-2007 01:02 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.