upgrade time - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-24-2008, 11:05 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 124
Default upgrade time

current setup

mobo Gigabyte of somesort

Gpu asus 6800 agp 512mb 128 bit

ram kingston hyperx 1gig ddr 400

cpu pentium d 2.6ghz

and i am on a budget of $500.00and for $450.96 roughly my upgrade would be

Mobo GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H (790gx)

GPU HIS Hightech H485F512P Radeon HD 4850 512MB 256-bit

Ram 2gig g.skill ddr2 1066 dual channel

Cpu AMD Athlon 64 X2 6000+ Windsor 3.0GHz

looking for something to run starcraft 2 and diablo 3 smoothly when released any suggestions for change in setup appreciated
__________________

Ocer 939 is offline  
Old 09-24-2008, 11:19 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
Default Re: upgrade time

Are you going to run windows XP or Windows Vista with this new build? If you are going with Vista I would invest in atleast one more GB of Ram for a much smoother experience all around
__________________

nismo720 is offline  
Old 09-24-2008, 11:24 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 124
Default Re: upgrade time

yeah vista the ram is only 43 bucks right now for 2 gigs i could drop another 43 and still be in budget just looking to save money so thatd give me 4 gigs which would be plenty :P which i more than likely will end up doing
Ocer 939 is offline  
Old 09-25-2008, 10:14 PM   #4 (permalink)
Biostar Stole my heart
 
Hussein19891's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Canada
Posts: 2,209
Send a message via MSN to Hussein19891
Default Re: upgrade time

Quote:
Originally Posted by Ocer 939 View Post
current setup

mobo Gigabyte of somesort

Gpu asus 6800 agp 512mb 128 bit

ram kingston hyperx 1gig ddr 400

cpu pentium d 2.6ghz

and i am on a budget of $500.00and for $450.96 roughly my upgrade would be

Mobo GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H (790gx)

GPU HIS Hightech H485F512P Radeon HD 4850 512MB 256-bit

Ram 2gig g.skill ddr2 1066 dual channel

Cpu AMD Athlon 64 X2 6000+ Windsor 3.0GHz

looking for something to run starcraft 2 and diablo 3 smoothly when released any suggestions for change in setup appreciated
Zmatt is probably going to laugh his *** off after this.

Go with the E5200 instead, its 2.5ghz and overclocks like a champ. It will beat the X2 6000+ any day of the week.

There no one can say I m biased now. But Intel still is an evil and inferior corporation. Anyways go with the E5200 because it will over clock much higher and with less heat distribution. Which translates to lower temperatures.
__________________


Hussein19891 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Considering Upgrade, Have Questions Javelin New Systems | Building and Buying 5 07-05-2008 03:34 PM
Giganews Specials for Time Warner, Sprint and Verizon customers Osiris ISP and Web Hosting 0 06-20-2008 12:44 AM
Forseeable price drops? My possible upgrade plan. Trepkos New Systems | Building and Buying 3 12-04-2007 02:21 AM
Time For An Upgrade Hugo82 New Systems | Building and Buying 3 11-28-2007 03:47 PM
upgrade to vista j3wcl@w Microsoft Windows and Software 23 03-30-2007 01:27 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.