Upgrade an old system. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-01-2007, 10:00 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
LeftEyeBlind's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: America
Posts: 482
Send a message via MSN to LeftEyeBlind
Default Re: Upgrade an old system.

Newegg.com - MSI NX8600GT-T2D256E OC GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card ( HardOCP Gold Award Winner!) - Retail

And I was digging inside my computer, I'm curius as to what a 20+4 would look like, Just a normal 20 pin with a 4 pin dangling off somewhere?
__________________

LeftEyeBlind is offline  
Old 08-01-2007, 10:03 PM   #12 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Upgrade an old system.

A 20+4 pin power connector, would look like this:
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 08-01-2007, 10:05 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
LeftEyeBlind's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: America
Posts: 482
Send a message via MSN to LeftEyeBlind
Default Re: Upgrade an old system.

Image doesn't work, But I googled it and I think what I have in my computer matches up.
LeftEyeBlind is offline  
Old 08-02-2007, 12:11 AM   #14 (permalink)
Super Techie
 
LeftEyeBlind's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: America
Posts: 482
Send a message via MSN to LeftEyeBlind
Default Re: Upgrade an old system.

Hm, that Motherboard only has one IDE/PATA slot, I won't be able to plug both my HD and my DVDROM in?

I do have an old sata, but its only 60gigs.. Or am I missing something?
LeftEyeBlind is offline  
Old 08-02-2007, 12:17 AM   #15 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Upgrade an old system.

One IDE/PATA slot can support two devices. So if you have one HDD and one DVD drive, you're good.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 08-02-2007, 12:24 AM   #16 (permalink)
Super Techie
 
LeftEyeBlind's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: America
Posts: 482
Send a message via MSN to LeftEyeBlind
Default Re: Upgrade an old system.

How would they both fit?

*** nevermind, I understand.
__________________

LeftEyeBlind is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue with BF2 on my E510 dykzeulb PC Gaming 8 10-21-2007 04:26 PM
Upgrade Advice for my system Cheeseking25 New Systems | Building and Buying 2 07-25-2007 02:28 PM
AMD Athlonô 64 X2 Dual Core Processor Utilities & Updates Osiris Overclocking and Modding 6 05-31-2007 01:41 PM
User Locked Out of Account....Its Weird Though.... qbbraveheart Computer Networking and Internet Hardware 2 05-07-2007 09:58 AM
Vista Upgrade? Saynt25 Microsoft Windows and Software 4 04-18-2007 04:48 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.