Update - my latest build - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-17-2005, 03:42 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

just get this

AMD (Venice) Athlon 64 3500+ 939pin 512Kb L2 Cache 90nm Retail Boxed Processor With 3 Year Warranty and Fan Included - £155


why are you buying dvd rom and dvd burner, the dvd burner does all a dvd rom does, so save some moeny and just buy one..;?@??
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 09-17-2005, 03:43 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 40
Default

oh ffs lol I just realised what I put....I didnt mean a CPU, I mean do I need a cooler for it? or is the heatsink which comes with the CUP ok?
__________________

FFFJamie is offline  
Old 09-17-2005, 03:44 PM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 40
Default

Quote:
Originally posted by PZEROFGH
just get this

AMD (Venice) Athlon 64 3500+ 939pin 512Kb L2 Cache 90nm Retail Boxed Processor With 3 Year Warranty and Fan Included - £155


why are you buying dvd rom and dvd burner, the dvd burner does all a dvd rom does, so save some moeny and just buy one..;?@??
lol I know I just thought it might look a little empty
FFFJamie is offline  
Old 09-17-2005, 04:02 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,946
Default

get the dvd rom and the burner, it'll save you some steps when burnin movies and keeps you from constantly reloading discs...u should be ok with the stock cooler unless u overclock your cpu.
__________________
LIAN LI PC-7B PLUS II
OCZ MODSTREAM 520W
P4 3.2
2GB KINGSTON
EVGA 6800GS PCI-E
ASUS P5GD1
WD CAVIAR X2
LG DVD BURNER X2
vaderpro is offline  
Old 09-17-2005, 04:13 PM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 40
Default

no, no overclocking....I read that you only need good ram for overclocking so I will now get the GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 Value Dual Channel Kit CAS2.5 (GE1GB3200BHDC) (MY-005-GL) so I can afford that good PSU......if thats 100% neccesary? an extra £40 is a fair bit for a power supply
FFFJamie is offline  
Old 09-17-2005, 04:14 PM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

valueram = good ram

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 09-17-2005, 04:14 PM   #17 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 40
Default

lol yeah thats why I changed because I saw you say that in the other thread
FFFJamie is offline  
Old 09-17-2005, 04:36 PM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,946
Default

yeah spend some cash on a psu...ocz, antec, thermaltake, enermax....
__________________
LIAN LI PC-7B PLUS II
OCZ MODSTREAM 520W
P4 3.2
2GB KINGSTON
EVGA 6800GS PCI-E
ASUS P5GD1
WD CAVIAR X2
LG DVD BURNER X2
vaderpro is offline  
Old 09-18-2005, 08:18 AM   #19 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 40
Default

OK, thanks. Just a couple of last questions, does that come with all the cables I need to build it? or do you need to buy them seperate? and secondly, I have a BT (British Telecom) Broadband router with a BT card in my laptop, but I have no PC network card.....does the network card have to be a BT one to work with that brand router? or will anything work?
thanks.
__________________

FFFJamie is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.