Transform & Lighting (T&F) Video card feature) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-19-2006, 03:05 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 300
Default Transform & Lighting (T&F) Video card feature)

Hi, my freind would like to play Halo but it JUST dosen't work because of this T&L feature. Is there any way to install it or something like that? It needs T&L to play sims2 etc.
__________________

__________________
Sig reinstated SigSanta
Kazama is offline  
Old 02-19-2006, 03:17 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: N/A
Posts: 1,486
Default

What doesn't work? Will the game start up? Can you not enter any games (single/multiplayer). What video card is it?
__________________

Vybuni is offline  
Old 02-19-2006, 03:19 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 300
Default

You cannot start up Halo, Videocard: nVidia TNT2 Riva Model 64
Am giving this system to my freind and he really wants halo!
__________________
Sig reinstated SigSanta
Kazama is offline  
Old 02-19-2006, 03:24 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: N/A
Posts: 1,486
Default

Quote:
Originally posted by Kazama
Videocard: nVidia TNT2 Riva Model 64
Thats why. The first cards with the T&L are the Geforce cards. You need at least a Geforce 256 to play that. You need to upgrade that video card if you want to play. You could get away with a cheap card like a Nvidia 6200 or ATI 9200/9600.
Vybuni is offline  
Old 02-19-2006, 03:31 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 300
Default

Is there any way to install some patch? because i upgraded lots of thing but forgot the video card and blew $400 on it -.-"
__________________
Sig reinstated SigSanta
Kazama is offline  
Old 02-19-2006, 03:35 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: N/A
Posts: 1,486
Default

There is no "patch" for a video card. Either it supports the necessary technology or it doesn'. Even if it was a GeForce 256 (lowest card w/ T&L) Halo would run like total Sh1t.
Vybuni is offline  
Old 02-19-2006, 04:08 AM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 300
Default

I spent 100 on the CPU then (P4 HT 3.1Ghz) MErmory upgrade $50
new mobo $100 new keyboard/mouse $50 new monitor $120 or something.

Am it's not for me. If anyone would like to give me a videocard please post here. Any will do Thanks a bunch
__________________

__________________
Sig reinstated SigSanta
Kazama is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.