Thin Rackmount case Recommendations - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-18-2006, 11:39 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2006
Posts: 64
Default Thin Rackmount case Recommendations

greetings, I'm looking to replace my current thick beefy Atx case with one of these sleek thin ones

http://gtweb.net/rackcase.html

refer to the top one..

question: will i be able to embody this case with my current socket 478 mobo/ pentium 4 processor? also, do anyone of ya'll got a slim case? what are some good /inexpensive ones out there?

thanks


peace
__________________

Sunyboy is offline  
Old 09-19-2006, 06:36 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

rack mount are for servers only, i have never seen any desktop/workstation in rackmount. there is no way you can setup your current hardware in rackmount also, as rack mount comes with a giant heat spreader on the CPU and fans are located at the very end of the system, that draws in the air from front and pushes out at the back.

as far as slim cases are concerned, you may will be able to put in your motherboard, BUT, the graphics card/sound card has to be low profile to fit in the casing (which are inlimited number and are of limited capabilities).

only thing u'll be left with is Shuttle/Asus/MSI barebone systems.
__________________

__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 09-19-2006, 06:54 AM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2006
Posts: 64
Default

can you link me?
Sunyboy is offline  
Old 09-19-2006, 07:08 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

2RU rackmount cases should have standard sized PCI slots so if you MUST have one of these cases perhaps look into 2RU units.
Nitestick is offline  
Old 09-19-2006, 03:50 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2006
Posts: 64
Default

thx
Sunyboy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.