Terabyte of hard drive space - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-27-2005, 01:13 AM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 81
Send a message via AIM to Zyzyoro
Default

im gonna prove filter996 wrong. go here:

http://cgi.ebay.com/300874-LaCie-1-T...QQcmdZViewItem

however this is an external. u didn sy anything about a hard drive being ex or in.
__________________

__________________
<--Comp down-->
I\'m not sure what happened. Go here for more details:
<a href=\"http://www.techist.com/showthread.php?s=&threadid=102641\">Click</a>
Zyzyoro is offline  
Old 11-27-2005, 01:15 AM   #12 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 192
Default

http://geek.pricegrabber.com/search_...f6105426d8223e

External 1TB HDD.
Just wait for the Petabyte's!
__________________

__________________
Intel Q6600 2.4Ghz SLACR
eVGA 8800GT 512mb Video Card
4GB DDR2-800Mhz RAM
Thermalright Ultra Extreme 120 with Scythe SFlex Fan
160GB Seagate Barracuda 7200.9
500GB Seagate Barracuda 7200.11
22" Viewsonic Widescreen Monitor
3DMark06 Score: 11402
Zanjo is offline  
Old 11-27-2005, 01:17 AM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

They do exist
http://www.hitachigst.com/hdd/resear.../pr/index.html
TB = 1024 GB not 1000


Learn about Perpendicular technology
http://www.hitachigst.com/hdd/resear...Animation.html
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 11-27-2005, 01:18 AM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 276
Send a message via AIM to Camden
Default

This is just an example of how a lot of tech progress is just pointless, imho ~_~. Who really needs that much space? Meh
Camden is offline  
Old 11-27-2005, 01:23 AM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 81
Send a message via AIM to Zyzyoro
Default

we stand corrected. lol.
__________________
<--Comp down-->
I\'m not sure what happened. Go here for more details:
<a href=\"http://www.techist.com/showthread.php?s=&threadid=102641\">Click</a>
Zyzyoro is offline  
Old 11-27-2005, 02:54 AM   #16 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

wow that is freaking crazy!!! but really why would you need that... i started assembling my own alien... its gonna come out 3300... but if i wanted that terabyte it would be like 4000 and if i wanted another terabyte it would be like another 600 bucks on top of that... so i just stuck to the 250 gig.... haha like what i got now... long way until i can afford that alien -_-..... got 70 bucks saved out of 3300, anyone wanna contribute lol.....
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-27-2005, 04:53 AM   #17 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

i managed to fill my 200gb hdd(s), then i deleted around 80gb of crap.
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 11-27-2005, 05:08 AM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
RockyZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 893
Send a message via AIM to RockyZ
Default

People who host webservers for people to upload stuff might need that much space.
__________________

e6300@2.8GHZ
G. Skill 4GB(2x2GB) DDR800
eVGA 8800GTS 320MB
super pi: 1m=20s
RockyZ is offline  
Old 11-27-2005, 02:31 PM   #19 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

its planned in my next computer i will have a lot of space, mainly to store pr0n, warez and dvd rips!
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 11-27-2005, 06:26 PM   #20 (permalink)
Monster Techie
 
Ridlyn's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,920
Default

Quote:
Originally posted by NosBoost300
wow that is freaking crazy!!! but really why would you need that... i started assembling my own alien... its gonna come out 3300... but if i wanted that terabyte it would be like 4000 and if i wanted another terabyte it would be like another 600 bucks on top of that... so i just stuck to the 250 gig.... haha like what i got now... long way until i can afford that alien -_-..... got 70 bucks saved out of 3300, anyone wanna contribute lol.....
Dont get Alienware, they're highly overpriced. You'll save alot of money by just building it yourself. If you dont know how, learn it's not really that hard at all, in fact it's pretty easy.
__________________

__________________
Quote:
Originally Posted by Sylus View Post
Could have been worse, you could have been raped by a clown.
Ridlyn is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.