streaks on monitor - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-11-2006, 01:50 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 39
Default streaks on monitor

I have had this monitor for about 2 years and it has dark streaks going across the screen. Anyone know what may be causing it to do that? I have checked all connections and they are fine.
__________________

jjac is offline  
Old 02-11-2006, 02:20 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

How old is the monitor? Is it still in warranty? Does it do it in the BIOS?
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 02-11-2006, 09:28 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 39
Default

2 years old, no warranty either. I will check in bios to see if it does it then.
jjac is offline  
Old 02-11-2006, 09:39 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 39
Default

It does it in bios as well. The only time is doen't do it is right before my desktop icons are added on startup.
jjac is offline  
Old 02-11-2006, 10:14 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

does it show the streaks while running windows and looking on the internet?
talldude123 is offline  
Old 02-11-2006, 10:58 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

I'm not trying to be a bossy guy or anything, but I know your sig is WAY too big talldude. Check the site rules for sizes that are allowed before you get your privilages revoked.

Your monitor clearly is causing the problem. Unless you know the mechanics of monitors, you'll have to live with it or purchase a new one.

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.