socket Am2 computer? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-26-2006, 06:34 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default socket Am2 computer?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231103

Will that work with this?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813130542

and the processor will work with the mobo to right?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103029

I have the rest of the parts.
__________________

Norcent is offline  
Old 10-26-2006, 06:37 PM   #2 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

Yep, they're all compatible. If you're gaming with this, I suggest at least another 512mb ram.
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 10-26-2006, 06:40 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

could i use one of these?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231085

I was wondering if it would read 1gb if i only buy 1?
Norcent is offline  
Old 10-26-2006, 06:41 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

oh yeah and i decided to go with this mobo.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813130049

just cause its sli.
Norcent is offline  
Old 10-26-2006, 09:19 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

please tell me if thats a good choice and if 1 stick of 1gb will read 1gb or not.
Norcent is offline  
Old 10-26-2006, 09:47 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

if i get the specs above could i do this?

http://www.spodesabode.com/content/article/cardboard

And of course i have no power button so i'd have to do what that guy does.
Norcent is offline  
Old 10-27-2006, 03:04 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

please help me.
__________________

Norcent is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.