SLI Power Supply? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-18-2005, 08:50 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Exclamation SLI Power Supply?

Hello everyone,

I was wondering about something. I plan on buying a new motherboard that happens to be a SLI board (Asus nForce 4 SLI). If I were to purchase this board, would I need to buy a special power supply for the SLI motherboard? I noticed that some power supplies were specialy built for "SLI" boards. I will be running only one video card. I will NOT be running dual cards. Anyone know the answer?

Do I need a special power supply for a SLI motherboard (while running one video card)?
__________________

sin-simplisty is offline  
Old 11-18-2005, 08:52 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

no you dont need one if you are only running one card.you dont even need one if you are running two cards as long as you current PSU is good enough already.
__________________

__________________
Lonewolf5460 is offline  
Old 11-18-2005, 08:52 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 722
Send a message via AIM to Riceball
Default

Nope just a regular old power supply will be fine. If you run 2 cards, you just need one that's a little more powerful, closer to 600W. My OCZ Modstream 520W is an awesome PSU and i'd highly suggest it to you. OCZ is just a great company that produces products with high quality and reliability.
__________________
AMD 64 3200+ Newcastle@ 2.2Ghz
MSI-RS480M-IL
1GB (1x1GB) OCZ Performance Series
ATI X700 Pro 256MB OC\'d 475/525
OCZ Modstream 520W
Thermaltake Tsunami
Samsung 914v 19\" 12ms LCD
SB X-Fi w/ Logitech Z 5300e
Riceball is offline  
Old 11-18-2005, 08:54 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Default

Hey - thanks for the speedy replies! You both were awesome help! You two = incredible. Okay, I'm done sucking up. Anywho - thanks for the advice on the product Riceball!
sin-simplisty is offline  
Old 11-18-2005, 08:56 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 722
Send a message via AIM to Riceball
Default

LOL thanks for the suckup... I get it all the time. jk jk but good luck pwning noobs with your new computer
__________________
AMD 64 3200+ Newcastle@ 2.2Ghz
MSI-RS480M-IL
1GB (1x1GB) OCZ Performance Series
ATI X700 Pro 256MB OC\'d 475/525
OCZ Modstream 520W
Thermaltake Tsunami
Samsung 914v 19\" 12ms LCD
SB X-Fi w/ Logitech Z 5300e
Riceball is offline  
Old 11-18-2005, 09:01 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Default

I do that all ready without the new computer!

I just got a screeny in CSS for when I went over 100 kills and only 45 deaths. Pwned? I think so...
__________________

sin-simplisty is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.