sli - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-28-2006, 01:42 PM   #21 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

Quote:
Originally posted by Chazzer3
Jolly good, so that said if I were to buy a dell with a P4 3.4Ghz HT and a ATi X600 256mb, that would suffice for gaming for a while? (+ 2 gig of ram...?!)
I'm gonna say no. X600 video card really blows. I am on a bare-minimum card right now, the X700. I would die if I had to use the X600. It's really terrible. And it's a Dell... Don't count on getting any money out of it used, and no upgrading, period.

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 01-28-2006, 01:46 PM   #22 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 183
Send a message via AIM to kiIIxthexIights
Default

lol...well look at what im running...and its fine...everything runs perfectly smooth with this...lol

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130217

its wierd i was expecting it to run like a piece of ****
__________________

kiIIxthexIights is offline  
Old 01-28-2006, 01:54 PM   #23 (permalink)
Super Techie
 
Chazzer3's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: North West, UK
Posts: 449
Send a message via AIM to Chazzer3
Default

No upgrading on Dell's at all?
Chazzer3 is offline  
Old 01-28-2006, 01:59 PM   #24 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 183
Send a message via AIM to kiIIxthexIights
Default

well ya..things like rama nd stuff..but its morel ike replacing...
kiIIxthexIights is offline  
Old 01-28-2006, 02:35 PM   #25 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

You're not goint to see much of an upgrade at all going from an MX4000 to an X600. I've had an MX4000, and they're pretty terrible. Every extra 50 bucks you can scrape up for a video card is going to make your life a lot easier.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 01-28-2006, 02:36 PM   #26 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 183
Send a message via AIM to kiIIxthexIights
Default

yea tahst why ive got a 7800 gtx im workin into my build
__________________

kiIIxthexIights is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.