Sli - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-18-2007, 12:33 AM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Sli

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
^^WORD^^
SLI isnt useless....only if you pay for a new card retail...then you're just a sucker.
i got my 2nd 7900gs for a pittance. and lemme tell ya...the eye candy is definitely worth it if you find a kick a$$ deal on your second card.
but as far as peformance increase, i got about 40% or so, depending on the app.
i need to get me a rippin new monitor, i dont feel like i am getting all i could be out of them.
but for now...IT ROCKS.
not to mention it looks pretty cool if u have a side case window.....
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 06-18-2007, 12:34 AM   #12 (permalink)
Inquiry - The Dark Cheese
 
darksideleader's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 953
Default Re: Sli

Quote:
Originally Posted by tommyboy123x View Post
yeah i have a whole SLI system and know how it works, and i've been waiting for the day i get my apple 30" cinema display where i will buy another 6800 ultra (or was it gtx?), but i didnt really understand why there were so few cards supporting it....

...now i remember why i hate newegg's "guided" search :-)

topic solved :-P

o snap just found a duplicate of my card on ebay for 8 bucks - IM FINALLY GOING SLI FOR CHEAP!!
WOOT! you'll have the performance of mabye a ATI x1300 or nvdia 7100GT in no time! make sure your power supply is good enough.
__________________

darksideleader is offline  
Old 06-18-2007, 12:58 AM   #13 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Sli

^^lol^^thats brutal
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 06-18-2007, 01:11 AM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 651
Send a message via AIM to tommyboy123x
Default Re: Sli

Quote:
Originally Posted by darksideleader View Post
WOOT! you'll have the performance of mabye a ATI x1300 or nvdia 7100GT in no time! make sure your power supply is good enough.
lollll

after digging up some stuff i decided it will be worth it, if this is correct
X-bit labs - NVIDIA GeForce 7800 GTX: Monstrous Gaming Performance Unleashed

I figure i'll be at about a 7800gtx

so SCREW YOU!
__________________

Dollar Hauler [dot] Com :)
tommyboy123x is offline  
Old 06-18-2007, 01:30 AM   #15 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Sli

^^lol^^
man o man this is a great thread!
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 06-18-2007, 01:38 AM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 651
Send a message via AIM to tommyboy123x
Default Re: Sli

i guess you need something more like a 2x7800gt(x) to play at 2560 x 1600 "comfortably", but these leadteks are nice overclockers

with sli you need both at the same speed right?

so if one sucks and doesn't oc worth crap then you have to limit the other one
__________________

Dollar Hauler [dot] Com :)
tommyboy123x is offline  
Old 06-18-2007, 01:52 AM   #17 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Sli

correct. just cross your fingers that they both overclock well. i lucked out....my second one can overclock waaaaaaaaaaaaay past my first one (which was still pretty high), so i got the "long end of the stick" if you will.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 06-18-2007, 05:18 AM   #18 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default Re: Sli

Quote:
WOOT! you'll have the performance of mabye a ATI x1300 or nvdia 7100GT in no time! make sure your power supply is good enough.
i hope you were joking......
the 6800 Ultra is better than a 7600GT.

i definitely agree with nagasama. i got my second 7900GS for $60au posted.
Nitestick is offline  
Old 06-18-2007, 07:16 AM   #19 (permalink)
Ultra Techie
 
advancedgeek's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Brisbane, QLD, Australia
Posts: 643
Send a message via AIM to advancedgeek Send a message via MSN to advancedgeek Send a message via Yahoo to advancedgeek
Default Re: Sli

i heard there is quad sli which i think is 2 cores on 1 gpu which costs the double on a card so if you are to get 2 8800 ultra quad sli then you are paying 830 times 4 which is 3320... definately not worth it because no game out there demands that much graphics.
__________________

__________________
Graphics card: Inno3D Nvidia GeForce 8800 GTS @ 640/940 (core/memory)
MB: Gigabyte GA-965P-DS3 v3.3 F12
RAM: 2 Kingston HyperX DDR2 800MHz (4GB total)
CPU: Core 2 Duo E6320 @variable rates (will fix my fan problem soon and overclock high again)
HSF: Thermalright Ultra 120 Extreme & Antec Tricool 120mm fan
PSU: Delta Serverpower 550W
HD: Seagate 400GB ST340032AS & Excelstor 80GB (both SATA)
Case: don't know what case it is but it is very crappy
Optical Drive: Lite-on 16X DVD+&- RW DL (died) using a CD-ROM drive until I get a new blu ray burner or whatever i can get


http://web26.hopto.org:443/

**been afk from tech-forums for a while so this is the updates specs**
advancedgeek is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.