Server Building Fatal Error - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-18-2005, 01:33 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1
Send a message via AIM to dylee33
Unhappy Server Building Fatal Error

My friend and I built a server using 2 Intel Xenon processors, 2 patriot 512 ddr mb, plextor dvd-rw, asus ncch-dr mainboard, maxtor ata harddrives 120 gb and we also tried an western digital ide harddrive. The problem we're having is after we got through the copying process of the windows professional xp files, it restarts and starts the 2nd portion of the installation process and a fatal error occurs. The computer had Windows professional 2000 and it ran fine but my friend wants windows XP professional.

the fatal error says there is a component error that will not allow the windows XP installation continue. The 1st part of the installation loads up all the components and hardware then the next seems to not work because i'm guessing it may be reading different hardware. confused!
dylee33 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.