Replacing Dells Processer - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-22-2006, 03:28 AM   #11 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

That ought to work.

Line up the CPU with the corner notch and don't force it.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 11-22-2006, 09:52 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Location: Massachusetts
Posts: 1,151
Send a message via AIM to Deathawk Send a message via Yahoo to Deathawk
Default

You're going to need a heatsink+fan for that processor, just so you know. Without it, it'll burn up in seconds. =\
__________________

__________________
Deathawk is offline  
Old 11-22-2006, 11:42 AM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 714
Send a message via AIM to Meithan Send a message via Yahoo to Meithan
Default

Deathawk, he can just use his current heatsink+fan. There should be no problem here.
__________________


SuperPi 1M: 29.6s - 3DMark06: 8616
The Geek Test v3.1 Score: 36.3% - Major Geek
Meithan is offline  
Old 11-22-2006, 12:25 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Location: Massachusetts
Posts: 1,151
Send a message via AIM to Deathawk Send a message via Yahoo to Deathawk
Default

I know that he doesn't have to get a new one, just don't want him to use the thing WITHOUT the heatsink/fan, that wouldn't be very good :P
__________________
Deathawk is offline  
Old 11-22-2006, 11:26 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
spikoman69's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 726
Default

im not that dumb that i would not put the heatsink back on xD
__________________
AMD Phenom II 960t BE @ 4.3ghz // Corsair Vengence 4x2Gb 1600mhz
EVGA GTX 460 @ 840mhz Core 1960mhz Memory// ASRock 970 Extreme AM3+
NZXT M59 Case Black and Blue Scheme // Corsair H80
University of Michigan // Electrical and Computer Engineering
spikoman69 is offline  
Old 11-24-2006, 02:24 AM   #16 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 85
Default

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819116175

That's great and cheap. However P4 has been slowly phased out. The current technology is core duo, core 2 duo, and quad core. You would be better off slamming down 1500 and build a new pc.
__________________

AT2005 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.