Reformatting HD - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-06-2006, 09:33 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 957
Send a message via AIM to M4A1
Default

reformat if you dont have many important programs...
__________________

M4A1 is offline  
Old 06-07-2006, 08:06 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 16
Default

i would agree, if you dont have many programs id reformat, but if you dont need to i wouldnt as you may have the hassle of reactivating your software etc, so it may be worth more hassle, but it depends if u wana, takes me around and hour to reformat install os and put software back on


i use 'my drivers' program to copy and back up all drivers on my comp, then just download the programs i want before reformat to make sure i have them ready!
__________________

bear85 is offline  
Old 06-07-2006, 08:33 AM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

try "ccleaner" its a general cleanup program that amongst other things can clean up the registry. the only problem with formatting a laptop is the number of proprietary parts they use. its a lot better now but in the past it could be near impossible installing windows on a laptop without the manufacturers disc
__________________

Nitestick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.