Ram upgrade? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-14-2013, 11:34 PM   #21 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default Re: Ram upgrade?

Corsair Memory Value Select 2GB DDR2 PC2-5300 (667) Dual Channel Desktop - VS2GBKIT667D2 - Scan.co.uk


His link worked for me...
__________________

__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2013, 11:42 PM   #22 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2013
Location: UK
Posts: 17
Default Re: Ram upgrade?

Turned off Noscript an now allowing me to access the site, but never heard of it so would prefer ebay to be secure really mate.
__________________

chod25 is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2013, 11:48 PM   #23 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,289
Default Re: Ram upgrade?

Scan is just as reputable over there as Newegg is over here.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2013, 11:55 PM   #24 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2013
Location: UK
Posts: 17
Default Re: Ram upgrade?

Ebay UK is my preferred site, as i live in England never used Amazon which is the same as Ebay aswell but would rather order off ebay.co.uk
Thamks
chod25 is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2013, 12:03 AM   #25 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,289
Default Re: Ram upgrade?

Amazon when purchasing through them isn't the same as fleabay, but Scan and Ebuyer are both electronics etailers. To each his own.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2013, 12:19 AM   #26 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2013
Location: UK
Posts: 17
Default Re: Ram upgrade?

i just trust ebay as its more secure.
chod25 is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2013, 12:44 AM   #27 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,508
Default Re: Ram upgrade?

Quote:
Originally Posted by chod25 View Post
i just trust ebay as its more secure.
Erm, what's your reasoning for this?

Scroll to the bottom of the page on Scan: it's verified by McAfee, Verisign (Symantec), Mastercard, Visa, and complies with RoHS. You can also use any secure payment method you want, whether it's credit card or PayPal (which would probably be what you're using on eBay).
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2013, 01:05 AM   #28 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,289
Default Re: Ram upgrade?

Lol Ebay is not more secure. If anything it's worse considering since they became butt buddies with Paypal they just screw people over. There is like no seller protection anymore.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2013, 01:32 AM   #29 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default Re: Ram upgrade?

If my knowledge is anything...

I have linked the Scan website for quite a few years now, with now issues or problems.

and I have bought from them once... (Bought some case fans) Shipped royal post with no problems.
__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2013, 10:23 AM   #30 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,289
Default Re: Ram upgrade?

Quote:
Originally Posted by Nukem View Post
If my knowledge is anything...

I have linked the Scan website for quite a few years now, with now issues or problems.

and I have bought from them once... (Bought some case fans) Shipped royal post with no problems.
Yea Scan is extremely reputable, while Ebay IMO is a total pile of crap but hey like I said before to each his own. If he gets his RAM safe and sound I suppose that's all that matters.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.