Ram - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-30-2006, 12:45 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Default Ram Upgrade Question

I can increase my RAM from 1G to 2G for about $100.00

Is this worth the investment?
__________________

bbmcmahon is offline  
Old 01-30-2006, 02:46 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

if you're not doing gaming, then more than likely, no. If you are playing some newer games that are demanding, you will see an improvement.

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 01-30-2006, 09:38 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Photo/video editing would need it the most.
turtile is offline  
Old 01-31-2006, 08:46 AM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 183
Send a message via AIM to kiIIxthexIights
Default

worth it if playing games
kiIIxthexIights is offline  
Old 01-31-2006, 03:01 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Quote:
I can increase my RAM from 1G to 2G for about $100.00
thats a pretty good deal, i would do it
talldude123 is offline  
Old 01-31-2006, 03:38 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

Quote:
Originally posted by talldude123
thats a pretty good deal, i would do it
Yeah, you would do it. But should HE do it? Don't always assume that just because you'd do something to your computer that the next guy would want/need the same thing. We still don't know what he's going to be DOING with the PC.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 02-01-2006, 01:55 AM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 109
Default

I just upgraded from 1gb to 2gb and wow what a difference! I wish Windows would read more or else I'd have 4 gb's up in there.
__________________

Shocker is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.