Ram - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-12-2005, 11:41 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 417
Default Ram

Hey all,

My friend is in need of help.

He can use pc 3200 , he has 2 slots in his mobo, and obviously 184 pin.

He has a budget of ABOUT 150$.

Would appreciate if you could give best ram for that price

Cheers for any help,
__________________

Xiahou is offline  
Old 10-12-2005, 11:45 AM   #2 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

OCZ and Corsair are pretty good.
__________________

__________________
brady is offline  
Old 10-12-2005, 11:49 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 417
Default

woops, sorry , forgot to add, he ISNT going to overclock at all.
Xiahou is offline  
Old 10-12-2005, 11:56 AM   #4 (permalink)
Seg Fault'n
 
Join Date: Jul 2005
Location: The dried husk where America came from
Posts: 5,801
Default

go for the cheapest! RAM is RAM. i am guessing that he is not a hardcore PC user so it shouldnt make any difference either way what he gets.
__________________


There are in order of increasing severity: lies, darn lies, statistics, and computer benchmarks. - diskinfo man page
"Get your money and let's go to court!" - Craig Mudie, MS
kmote is offline  
Old 10-12-2005, 12:00 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 417
Default

well he uses a lot of progs, photoshop, vegas, list is endless really.

And he does have a pentium so.
Xiahou is offline  
Old 10-12-2005, 12:47 PM   #6 (permalink)
Seg Fault'n
 
Join Date: Jul 2005
Location: The dried husk where America came from
Posts: 5,801
Default

if that is the case then get him a good 'size' to price ratio. rather than anything else...well thats what i would do
__________________


There are in order of increasing severity: lies, darn lies, statistics, and computer benchmarks. - diskinfo man page
"Get your money and let's go to court!" - Craig Mudie, MS
kmote is offline  
Old 10-12-2005, 12:48 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 70
Send a message via AIM to ZeroStrife49
Default

Brands you wanna get are, like stated above, Corsair and OCZ, but Patriot and Geil are good also.
Since he wont overclock, go for Value Select ram, rather than performance.
__________________
K . D . M
ZeroStrife49 is offline  
Old 10-12-2005, 01:16 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 153
Default

a gig or two of Corsair ValueRam will do you good
Kilew is offline  
Old 10-12-2005, 01:26 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 417
Default

Would it be possible if you could link me with some RAM?

Would appreciate it very much, my knowledge in RAM isnt very good.

He has found this:

http://www.crucial.com/eu/store/part...CT2KIT6464Z40B

Any good?

Is there any better for the price (Im sure there is..)

cheers again
Xiahou is offline  
Old 10-12-2005, 03:15 PM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 417
Default

any suggestions guys?

I know this is bumpin the topic, but hes in a rush.

Waiting for the americans to come online
__________________

Xiahou is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.