Radoeon HD 6770 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-30-2013, 05:49 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2013
Location: usa
Posts: 1
Default Radoeon HD 6770

i have an HP Media Center PCm7160n, running Windows 7 Ultimate SP1,
2.8 ghz, 4 gb of mem. I tried to put an Radeon HD 6770 video in it and the screen is black. The fan on my pc and video card are barely running. I upgraded power supply from 350 to 550. The card works in other computers. Onboard video is turned of. Currently there is an NVIDIA GeForce 9500 Gt that is running on my system. The computer repair shop said they had no clue, maybe the motherboard. They tried an 800w power supply and the same thing happened. Any clue what the problem could be?
__________________

magikdonwhaun is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2013, 05:56 PM   #2 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,276
Default Re: Radoeon HD 6770

If it still runs with the IGP, then it isn't the motherboard. Odds have it, video is still going to the IGP even when disabled.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.