radeon 9250 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-22-2005, 02:20 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 102
Default radeon 9250

hey, is the RADEON 9250 128 MB a good video card? or is the GeForce FX 5200 better?
__________________

ville_valo is offline  
Old 12-22-2005, 02:25 PM   #2 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

Well, it depends. The 9250 is a good card if you dont want to spend a lot of money on a vid card. But, let it be known that you arent gonna be able to play many newer games with any level of playability.
__________________

__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 12-22-2005, 02:27 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 102
Default

so I should get it, but I'm not going to be able to play games like F.E.A.R., right?
ville_valo is offline  
Old 12-22-2005, 02:35 PM   #4 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

Right. With a 9250, you should be able to play games with decent fps like Battlefield 1942, or need for speed underground.
__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 12-22-2005, 02:40 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 102
Default

can I play Prince of Persia: The Two Thrones?
ville_valo is offline  
Old 12-22-2005, 06:00 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 291
Default

Quote:
Originally posted by ville_valo
can I play Prince of Persia: The Two Thrones?
I doubt you will be able to play that with decent FPS, depends on your other system specs
__________________
Intel Core 2 Duo E6400 @2.4Ghz
Asrock ConroeXFire-eSATA2
Connect 3d X1800XT 256mb
G.Skill 2GB DDR2 667Mhz
Belinea 19\" Widescreen LCD
Antec Super Lanboy
Seasonic ATX v2 430W
weringo is offline  
Old 12-22-2005, 09:16 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
bonehelm's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 612
Default

what are your other specs

my friend has a setup like this:

intel p4 2.8ghz
512 mb ram
radeon 9250 128MB

hes playing painkiller at 1024 x 768 at all high settings
getting 59 average fps which is awesome
__________________
PC Specs:

Intel Core 2 Duo E6420 Conroe 2.13ghz
Gigabyte P35-S3 Motherboard
A-DATA 2x1GB DDR2 800mhz memory
Geforce 8600GT 256MB GDDR3 PCI-Express
bonehelm is offline  
Old 12-22-2005, 09:59 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 102
Default

intel p4 3.06ghz
512mb ram
(at the time) geforce 2 mx400
ville_valo is offline  
Old 12-22-2005, 10:00 PM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,241
Send a message via AIM to Powerslave
Default

Can't you save up a little more for a better card? If you do it will be a lot more rewarding, trust me.
Powerslave is offline  
Old 12-22-2005, 10:03 PM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 102
Default

money is not the problem, my agp is the problem it's 2x/4x, so i don't have good options
__________________

ville_valo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.