R9 380 for an upgrade - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-18-2015, 11:07 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2015
Location: Philippines
Posts: 8
Default Re: R9 380 for an upgrade

Thanks a lot. 1 last question sir, what is your recommendation? Should i change my plans on buying the r9 380?, get the gtx 960 strix and keep the old psu or buy a new psu and buy the r9 380 2gb. My budget is affordable for both choices. Thanks for your answer. Sorry for a long convo sir.

MADNESSislikeGRAVITY
__________________

cuzimbatman is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2015, 11:09 AM   #12 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default Re: R9 380 for an upgrade

I can't imagine a 960 being anymore expensive than 2 GB 380. I'd upgrade the PSU and go with either GPU.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2015, 11:11 AM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2015
Location: Philippines
Posts: 8
Default Re: R9 380 for an upgrade

Quote:
Originally Posted by PP Mguire View Post
I can't imagine a 960 being anymore expensive than 2 GB 380. I'd upgrade the PSU and go with either GPU.
Ok sir. Thanks a lot. In my country 960 is expensive than 380.

MADNESSislikeGRAVITY
cuzimbatman is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2015, 11:16 AM   #14 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default Re: R9 380 for an upgrade

That's stupid, over here it's the opposite. Even the 2GB 380 is more expensive than a 960. Oh well, go with what you can afford.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2015, 11:18 AM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2015
Location: Philippines
Posts: 8
Default Re: R9 380 for an upgrade

Quote:
Originally Posted by PP Mguire View Post
That's stupid, over here it's the opposite. Even the 2GB 380 is more expensive than a 960. Oh well, go with what you can afford.
Thanks a lot bro.

MADNESSislikeGRAVITY
__________________

cuzimbatman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
380 watt psu ok? slick_tech15 Monitors, Printers and Peripherals 5 12-17-2005 01:29 PM
ati 9800 pro 256 meg(clocks 380 by 680) JeffGoneWild Overclocking and Modding 10 10-14-2005 04:34 PM
380 watt vs 430 watt computer PSU rookie1010 Monitors, Printers and Peripherals 7 12-17-2004 06:02 AM
Power Supply help, 380 enough? Mitsu3kGTVR4 Monitors, Printers and Peripherals 7 11-10-2004 03:37 PM
380 Watt (Antec TruePower) Enough? Or 480 Watt? ag3 Monitors, Printers and Peripherals 2 06-18-2004 10:05 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.