quick question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-30-2005, 03:31 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 225
Default quick question

i have a 512 stick of Corsair Value select RAM
I can get a stick of PNY 512 from Compusa
they are both PC3200

will they be compatible in my system and is it possible i will be able to run them in dual channel?
__________________

ak_smallz is offline  
Old 08-30-2005, 03:53 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

yes
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 08-30-2005, 11:34 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 457
Send a message via AIM to damasta55r
Default

Not dual-channel necessarily, especially if from different companies.

ROger
__________________
First got a computer 4 years ago. Windows ME. Got second hand computers with different operating systems from my family members to play around with...

damasta55r-Cnet forum Computing.net techist.com Computerhelpforum.org

ASPIRE ATXB4KLW-AL Antec 400W
ASUS A8N-SLI Deluxe
AMD 3700+ San Diego
Corsair 1GB 2x512
eVGA 6600GT
250GB Hard Drive
Sound Blaster Audigy
Windows XP HOME W/SP2
damasta55r is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.