Quick installation question. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-25-2006, 09:26 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 16
Default

No I just meant the whole ordeal of installing the Mobo. I was reading the revies of the board I want and they are complaining about trouble if you have a SATA hard drive like I do. But this one guys says "YOU NEED TO PLACE THE CD THAT CAME WITH IT IN CD ROM TURN OFF COMPUTER. TURN COMPUTER ON IT WILL BOOT UP A LIST CHOOSE ULI RAID & MAKE A DISK TO RUN SATA HARD DRIVE..... " So I'll take his work for it, even though he can't turn cap loks off.
__________________

Propheticjester is offline  
Old 03-25-2006, 09:29 PM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default

i joined in feb, and im 15, and turning 16 this year 2. This website has helped me a lot 2.
__________________

john3 is offline  
Old 03-25-2006, 09:38 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

lol. yeah just try it out its the best way to learn. well good luck and get bk to me if u need some more help. cool stuff john
Mentali$T is offline  
Old 03-25-2006, 10:02 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

oh so you don't actually have a windows CD? do you have something like a "product recovery disk"? if thats the case then it might not work with your new mobo. just get a "backup" disk and use your legit cd key.
__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 03-26-2006, 12:18 AM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 16
Default

No I have no windows disk, and I was expected to make my own recovery disks but never did.
Propheticjester is offline  
Old 03-26-2006, 03:20 AM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

Dont bother with the old drivers theres no point. you're just making extra jobs for yourself. When your board comes, connect it up and instal the drivers from the disc.
__________________

Mentali$T is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.