question about...(pic) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-14-2006, 02:16 PM   #1 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default question about...(pic)

I am wondering what this is, because it came with my case, and where do I connect it. I also have a question about my mobo. My mobo is an old one...made by Asus (P4B266-LM). I tried looking in their site for a manual but they don't have the specific two letters at the end. On my mobo there are two ATX12Vs. One says ATX12V and the other says ATX12VV. My old power supply was connected to the one that said ATX12VV. I bought a new power supply recently and should I connect to the ATX12VV or the other one.
Attached Images
File Type: jpg 3.jpg (18.3 KB, 89 views)
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 03-14-2006, 02:19 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

That's one of those little speakers that gives you beep codes. It's not necessary. I always unplug mine unless there is a problem. It plugs in down near your power lights, hdd lights, and whatnot are.

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 03-14-2006, 02:20 PM   #3 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

What about my question on the two ATX12Vs?
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 03-14-2006, 02:36 PM   #4 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

Anyone?
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 03-14-2006, 02:53 PM   #5 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

Patience. A response will come. Like now:

I have no idea what they are talking about. Can you send us a picture of the places on the mobo?
__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 03-14-2006, 06:03 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

your Motherboard must have 2 12v working as same, as one must be square,(behind Audio Connectors) and the other one looked like the Molex Connector that will be just beside your main powersupply, looking like hard drive/ cd connector.

when this motherboard came out, there werent many power supplies with 12V+ square connector, so this molex connector (auxillary) was given as to support older PSU's as well, so to provide sufficent power to the CPU.

so it will not matter where you put in your 12v rail. both will work fine. but remember to insert in ANY ONE of them at a time, and not in both.

though recommended is SQUARE. and not Molex.

and about this picture --- you can attach a BULB at the end - HAHAHHAAHA. (this is for speakers, as told earlier by our user)
__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 03-14-2006, 06:57 PM   #7 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

I have another question, I just finished transfering my parts into the new case, but when I started it up it said "Hardware Monitor Error found." So it told me to go to the power setup, but I didn't know what to do. Right now my computer runs fine, but everything lags. I guess its because of that hardware monitor error. But I checked everything is properly connected.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 03-14-2006, 07:36 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 928
Send a message via MSN to dawizhacker
Default

Maybe the video card has a 6pin connector... power thing.
__________________
Casual (AMD 4000+ x4) (Stock mobo) (750 Gig + 8 TB Xternal) (150 RAPTOR) (9800GT OC x2)
(OCZ PowerStream 800 Watt) (2G OCZ) (XP/Vista)
____________________________________________
Torrenter (1.05GHZ) (Stock mobo) (250GiG) (9200 Radion) (Stock PSU) (768MB) (XP)
____________________________________________
Laptop (Intel Core 2 Duo @ 2.8Ghz) (2G) (8600GT) (XP/Vista) (500GiG)
dawizhacker is offline  
Old 03-14-2006, 07:37 PM   #9 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

OK, I just noticed something about the graphic card, I noticed the fan in the heatsink is not moving..it also has a DVI connector at the back, I'm using the VGA connector. But in the box it came with something that looks like VGA in and out is the DVI. Could that be the problem?
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 03-14-2006, 09:48 PM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 267
Send a message via AIM to Biggie578
Default

the adapter is just if u want to use 2 vga monitors. If the fan is not spinning, the card is not getting enough power and is running slow, or the card is getting too hot and running slow, or a combo of the 2

Its taht intel tahts makin your pc run slow :P jk
__________________

Biggie578 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.