processor compatible? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-08-2006, 07:58 PM   #11 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

it says FSB 100MHz, but whats the bus speed it says 403.6MHz, so if i cant go to 3.2GHz whats the max i can upgrade to?
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 02-08-2006, 08:04 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 169
Default

I'm not sure, but you could always get one of those converters to go from 478 pin to 479 pin, and use a Pentium M cpu. Those have a 400MHz FSB.
__________________

__________________
Intel PD 820; 3.36GHz, 31C idle 43C under load
Thermalright Ultra 120 CPU Cooler
3 120mm Delta case fans each @ 146 CFM
ASUS StrikerExtreme, WD Raptor 150Gb
4Gb Crucial Ballistix PC-6400 (5-6-6-21) @ 960MHz
LIAN LI PC-V2100APlus II, Sony & BTC DVD Burners
evga e-GeForce 8800GTX Superclocked 768MB
Antec TruePower Quattro 850W Modular Power Supply
icemakr is offline  
Old 02-08-2006, 08:10 PM   #13 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

maybe i'll just get a motherboard + cpu combo? wouldnt that be easier
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 02-08-2006, 08:12 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 169
Default

lol, yeah
__________________
Intel PD 820; 3.36GHz, 31C idle 43C under load
Thermalright Ultra 120 CPU Cooler
3 120mm Delta case fans each @ 146 CFM
ASUS StrikerExtreme, WD Raptor 150Gb
4Gb Crucial Ballistix PC-6400 (5-6-6-21) @ 960MHz
LIAN LI PC-V2100APlus II, Sony & BTC DVD Burners
evga e-GeForce 8800GTX Superclocked 768MB
Antec TruePower Quattro 850W Modular Power Supply
icemakr is offline  
Old 02-08-2006, 08:30 PM   #15 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

Another question...i looked at my comp's specs on the sony website for my model, it says max memory up to 1gb, but this other program i used called esupport bios agent said a max up to 2gb...should i go for the 2gb?
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 02-08-2006, 08:40 PM   #16 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 169
Default

If it says 1Gb max on sony's site, then I'd go with that. I saw somewhere that it could run a 2.6GHz Northwood with a bios update. I'd email tech support at sony or asus, probably asus, to find out for sure.
__________________

__________________
Intel PD 820; 3.36GHz, 31C idle 43C under load
Thermalright Ultra 120 CPU Cooler
3 120mm Delta case fans each @ 146 CFM
ASUS StrikerExtreme, WD Raptor 150Gb
4Gb Crucial Ballistix PC-6400 (5-6-6-21) @ 960MHz
LIAN LI PC-V2100APlus II, Sony & BTC DVD Burners
evga e-GeForce 8800GTX Superclocked 768MB
Antec TruePower Quattro 850W Modular Power Supply
icemakr is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.