Problems With Getting Video - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-22-2007, 07:50 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 11
Question Problems With Getting Video

I am trying to run a computer with:

-ABIT AB9 Pro LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard
-Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775
-G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel
-EVGA 320-P2-N815-AR GeForce 8800GTS 320MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16
-Seagate Barracuda 7200 rpm, and Western Digital Raptor150GB 10,000 RPM
-HIPER 580W Power Supply

I just purchased the mobo, cpu, RAM, and Western Digital hdd. When I plugged everything, it turned on, but I got no video signal. Ive tried replacing the graphics card and the monitor, but I still got no signal. Then I tried just plugging in my old parts again, but for some reason, they didn't get a signal either. Now I have 2 hdd, 2 graphics card, 2 motherboards, three monitors, 2 cpus, 2 sets of RAM, power supplies, and NONE of it works. Any suggestions of what I messed up?
__________________

DeCaffe is offline  
Old 08-23-2007, 12:59 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: Problems With Getting Video

Did you plug in the 6-pin PCI-e power connector for the 8800GTS?
__________________

__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Old 08-23-2007, 01:00 AM   #3 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Problems With Getting Video

I thought I explained this: Problems With Getting Video
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 08-23-2007, 01:08 AM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: Problems With Getting Video

Oh, what the. Did you double post? :snob:
__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Old 08-23-2007, 01:10 AM   #5 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Problems With Getting Video

Quote:
Originally Posted by phucng_10 View Post
Oh, what the. Did you double post? :snob:
Course not
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video card and/or motherboard issues sdness Hardware Repairs and Troubleshooting 4 01-13-2008 01:41 AM
Problems with Video Lag Phate Hardware Repairs and Troubleshooting 1 05-08-2007 06:21 PM
Video Card Problems! :) Synister Hardware Repairs and Troubleshooting 3 04-29-2007 06:43 PM
Video Card Fan Problems AdoreYou Hardware Repairs and Troubleshooting 2 04-08-2007 04:02 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.