Problem with display *help needed* - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-08-2009, 01:32 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 63
Default Problem with display *help needed*

So I just built a new computer a few weeks ago and everything was working fine until a few days ago when I booted the pc up but nothing would display on my monitor it just stayed black.

I then tried on multiple monitors but I kep on getting the same result. I opened the pc and everything seemed to be running fine like the cpu fan etc. Does anybody know what the problem is, it would be much appreciated if you could help.
__________________

ps3147 is offline  
Old 02-08-2009, 03:50 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Problem with display *help needed*

I had this recently on my mom's computer and it was the cable to the monitor. Since you have used several monitors, I would assume you used different cables, too.

Have you tried booting into safe mode (hitting F8 while the computer is POSTing)? Or have you tried a different source for your video output (tried using onboard instead of GFX, or the reverse) to see if it would work?
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-08-2009, 04:04 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: Problem with display *help needed*

Have you tried reseating your video card?
__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Display Problem spike1 Hardware Repairs and Troubleshooting 8 07-22-2008 06:03 PM
Built new PC, on 2nd Mobo, still no video display! HELP!!! imconfused Hardware Repairs and Troubleshooting 22 11-29-2007 10:40 AM
LCD Display takes long time to display picture upon startup Drewser Hardware Repairs and Troubleshooting 0 10-11-2007 06:50 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.