problem after upgrades, URGENT PLEASE RESPOND!!! - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-12-2006, 12:00 AM   #31 (permalink)
True Techie
Join Date: Jan 2006
Posts: 123
Send a message via AIM to wxt38

i have a very similar situation that you've described but without any sound from the computer it's just that the window constantly freeze and work again, but it happens years ago on my old compaq now i don't use it any more, but during that time i just had enough of the freezes so i put it away and for like few months after i turn it on and try to fix it up. i restore the computer for many times, ( not restore it then unrestore it but restore it then restore it to another available restore point back earlier times) and after few restores the computer came back to normal again, i guess if you have your harddrive backed up you can try it then and see if it works on your situation

wxt38 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:42 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.