Post failure on newly built computer - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-26-2010, 08:00 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 8
Default Re: Post failure on newly built computer

yeah it seemed like it...i think im just going to replace the cpu, its the only thing i can think of thats wrong with it....thanks for your help though! and if you have any ideas please post them
__________________

xfootballer814 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Newly Built Computer Won't Post...sorta Eternium Hardware Repairs and Troubleshooting 4 09-10-2010 10:26 AM
Newly built computer Compguys Hardware Repairs and Troubleshooting 4 07-08-2007 09:23 PM
Newly built computer having problem delitax Hardware Repairs and Troubleshooting 5 09-17-2005 05:12 PM
Newly Built PC Wont start?! please post sneaky System Upgrades 3 09-04-2005 03:30 AM
newly built computer will not boot Haris_P Overclocking and Modding 12 09-24-2004 08:09 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.