Is that possible? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-21-2007, 07:36 PM   #11 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Is that possible?

do i install the client or server, avast and win defender detected it as a virus
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 06-21-2007, 07:38 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Kharn's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 7,638
Default Re: Is that possible?

Thank you b1gapl, the second one seems to fit the bill best. OH and even bigger thanks for leting me know about softpedia that sight is freaking awesome.
__________________

__________________
Visit this and do something for the world!
www.hackersforcharity.org

Want to do even more? Take a look here and join the fight on human trafficking.

Hear and you forget, see and you remember, do and you understand.

Kharn is offline  
Old 06-21-2007, 07:48 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Asbury
Posts: 19
Default Re: Is that possible?

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
do i install the client or server, avast and win defender detected it as a virus
which program you speak of?
Click here is offline  
Old 06-21-2007, 07:52 PM   #14 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Is that possible?

the watchdog
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 06-21-2007, 11:10 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Asbury
Posts: 19
Default Re: Is that possible?

okay..
Click here is offline  
Old 06-23-2007, 03:29 PM   #16 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 75
Default Re: Is that possible?

What are you trying to recover? Your computer doesn't record keystrokes or passwords as it is illegal without consent. Storing all that information would also take up large amounts of space so would not be practical.
__________________

M0rga is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.