performance issue with vid card - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-12-2007, 11:01 PM   #11 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: performance issue with vid card

Haha, free AOL trial CD. That made me laugh! :laughing: Well, I'm guessing you're going to need to find a way to download an OS and find the key's along with it.
__________________

__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Old 08-12-2007, 11:16 PM   #12 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: performance issue with vid card

The key should be on a label, on the side of the computer. He can just borrow someone's CD, or get it the other way, if you know what I mean.
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 08-12-2007, 11:31 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 18
Default Re: performance issue with vid card

My dads computer also runs off of windows XP home and he has his CD.
so just reassuring here, i can use his CD and the code on the side of my computer no problem?

also do i need to re-install all the stock parts before reformatting or just leave the upgrades in and go for it?
Erratic is offline  
Old 08-12-2007, 11:35 PM   #14 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: performance issue with vid card

You can leave the upgrades in, and install the updates for them, after you've installed Windows.

I think it should work with your dad's CD and using your CD key.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 08-13-2007, 01:55 AM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 18
Default Re: performance issue with vid card

Quick question, is it possible for static to reduce the performance of a vid card? My friend insists that i static'd my graphics card but i couldnt imagine static reducing its power without destroying the card.
Erratic is offline  
Old 08-13-2007, 12:29 PM   #16 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: performance issue with vid card

Well the only way you could have transfered static to your VGA is by touching your hair and touching your VGA right at that moment or leaving it on your clothes and such. You always want to touch metal before you touch any of your computer components.
__________________

__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
outlook and xp pro wireless card issue phantomdentist Computer Networking and Internet Hardware 1 07-12-2007 11:28 PM
Sony Vaio USB/PC Card issue reupertm Laptops and Notebooks 1 07-12-2007 08:41 AM
TV Card issue AntonOle Hardware Repairs and Troubleshooting 1 05-17-2007 08:31 AM
Graphics card issue? superdave1984 Hardware Repairs and Troubleshooting 8 05-16-2007 08:57 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.