Is This Pcie? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-30-2005, 01:44 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 252
Default Is This Pcie?

doesnt say SLI on it, but is this an sli board?
cuz 2 pcie x16 = sli right?
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813136152
__________________

__________________
TERRORZONA REPRAZENT
pwnzer
onyo is offline  
Old 11-30-2005, 01:47 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 327
Default

i dont think its SLI the second slot would be for an expansion i think. correct me if im wrong.
__________________

__________________
gimli of gloin is offline  
Old 11-30-2005, 01:49 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 563
Default

No, I don't believe it's sli capable either. It just has an extra pci-e for multiple video display, I think.
__________________
PcMe is offline  
Old 11-30-2005, 01:55 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

unless it says SLI its not SLI. why would they do themselves out of money by not pointing out the fact that its SLI. that and the fact the Ultra-D is not SLI. the DFI boards with SLI have SLI in the title
Nitestick is offline  
Old 11-30-2005, 03:04 AM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

yeah nitestick is right. if a manufacturer wants to sell a product why would they omit a very important feature of one of their compoents form the information sheet.
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 11-30-2005, 06:43 AM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

so you could put 2 different pcie video cards there just to run 4 monitors?
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 11-30-2005, 08:54 AM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

yeah. I never ran mulitple monitors.
[hijack]
When you run multiple monitors, do you get 2 displays that run the same thing, or do you get 2 working displays? It would be cooler if you can get 2 displays running at the same time different games for different people.
[/hijack]

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 11-30-2005, 03:35 PM   #8 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

you can have either mirroring - the same on both displays
or
spanning - you can use the other monitor as a extension of your own desktop.
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 11-30-2005, 04:02 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default Re: Is This Pcie?

Quote:
Originally posted by onyo
doesnt say SLI on it, but is this an sli board?
cuz 2 pcie x16 = sli right?
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813136152
2 PCI-E does not = SLi. SLi i a special chipset on the motherboard. also SLi boards come with a SLi bridge which you use to attach both mobos togther. But with a little modding it could be a SLi board .
__________________

__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.