Pc Is Spooky!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-09-2006, 01:58 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 639
Default Pc Is Spooky!!!

Last night I turned my computer off when I went to bed, I was laying there and about 10 mins later I heard my computer boot up... So I turned it back off again... Any idea's why it just turned on...
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E6600 @ 3400Mhz
Asus P5B-E
BFG 8800GTX OC
Samsung 400 GB Sata II
Corsair XMS2 2GB DDR2 800 5-5-5-12
Zalman CNPS-9700 LED
Antec Nine Hundred
Hp W2207 22" Widescreen Monitor
Windows Vista Home Premium
Silverstone ST60F 600W PSU
Razer Copperhead Tempest Blue Gaming Mouse
gmanych is offline  
Old 10-09-2006, 02:14 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

maybe some spirits live with you.
__________________

__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 10-09-2006, 04:34 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 639
Default

Any1...Bump
__________________
Intel Core 2 Duo E6600 @ 3400Mhz
Asus P5B-E
BFG 8800GTX OC
Samsung 400 GB Sata II
Corsair XMS2 2GB DDR2 800 5-5-5-12
Zalman CNPS-9700 LED
Antec Nine Hundred
Hp W2207 22" Widescreen Monitor
Windows Vista Home Premium
Silverstone ST60F 600W PSU
Razer Copperhead Tempest Blue Gaming Mouse
gmanych is offline  
Old 10-09-2006, 04:38 AM   #4 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Check the small cables that connect to your motherboard, and disable Wake-on-LAN and Wake-on-Call in your BIOS settings.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-09-2006, 10:05 AM   #5 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

heh that happened to me too, except I left it on while sleeping and noticed it shut off completely by itself....later found out my PSU died on me : /
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 10-09-2006, 10:11 AM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 66
Default

That happened to me once. I opened up my case and there were actually 1 inch tall gremlins in there gnawing on my cables and such. One of them must have pulled on the power button calbe or something. Anyways I called an exterminator and he told me he saw it all the time. In fact one time they pulled down an entire network in a major corperation. Well he fumigated my computer put up some gremlin traps around my office and havn't had a problem since
__________________
I need a new computer
ElBurro is offline  
Old 10-09-2006, 10:16 AM   #7 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Quote:
Originally posted by ElBurro
That happened to me once. I opened up my case and there were actually 1 inch tall gremlins in there gnawing on my cables and such. One of them must have pulled on the power button calbe or something. Anyways I called an exterminator and he told me he saw it all the time. In fact one time they pulled down an entire network in a major corperation. Well he fumigated my computer put up some gremlin traps around my office and havn't had a problem since
It doesn't happen that frequently, lately. At least not where I live.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-09-2006, 04:29 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 258
Send a message via AIM to KNiGHTMaRe89
Default

Quote:
Originally posted by TheMajor
It doesn't happen that frequently, lately. At least not where I live.
it doesn't happen that often, but in my case i had Critters in my case...they must of mutated in my filthy town of Philadelphia
KNiGHTMaRe89 is offline  
Old 10-10-2006, 02:05 AM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 639
Default

Oh come on guys... Any1 know???
__________________
Intel Core 2 Duo E6600 @ 3400Mhz
Asus P5B-E
BFG 8800GTX OC
Samsung 400 GB Sata II
Corsair XMS2 2GB DDR2 800 5-5-5-12
Zalman CNPS-9700 LED
Antec Nine Hundred
Hp W2207 22" Widescreen Monitor
Windows Vista Home Premium
Silverstone ST60F 600W PSU
Razer Copperhead Tempest Blue Gaming Mouse
gmanych is offline  
Old 10-10-2006, 03:52 AM   #10 (permalink)
Law
Wizard Techie
 
Law's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: the data closet
Posts: 4,200
Default

Quote:
Originally posted by TheMajor
Check the small cables that connect to your motherboard, and disable Wake-on-LAN and Wake-on-Call in your BIOS settings.
That would be one of the problem right there, happens to me. You should check that or your PSU.
__________________

Law is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.