pc speakers-logitech z-560 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-29-2005, 12:06 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 36
Send a message via AIM to stishdr
Default pc speakers-logitech z-560

i just blew the woofer in this set, they are 4.1, and i believe the amplifier is ok, the sattelites are ok. it is not under warranty, and i was wondering if i could just throw an 8 inch woofer in there...or are there some other solutions? please help
__________________

stishdr is offline  
Old 09-29-2005, 12:25 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 36
Send a message via AIM to stishdr
Default z-560 subwoofer

come on guys...i really need some help
__________________

stishdr is offline  
Old 09-29-2005, 04:35 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 656
Default

I take no responsibility on this, but it should be fine if you just buy a new subwoofer. Id take the whole system to the shop to test it before buying.
dnoch is offline  
Old 09-29-2005, 04:40 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 530
Default

Just curious, how'd you blow the woofer?
__________________
Quintox is offline  
Old 09-29-2005, 05:01 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 36
Send a message via AIM to stishdr
Default z-560 subwoofer

the fault i made was buying this product refurbished, i do not recommend that, and i think it was faulty to begin with, and me listening to bass heavy music, just made it go over the edge. Also, i found when i opened it up, that the wrong fuse was put in there, wrong voltage, i found a 125 slow blow, and should of hada 250. But all of a sudden, it just stopped, had smoke, and when i tried to play the woofer, the cone just sucked in. so im going to try and replace the woofer i think...dont have to much to lose now.
stishdr is offline  
Old 09-29-2005, 05:08 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 656
Default Re: z-560 subwoofer

Quote:
Originally posted by stishdr
dont have to much to lose now.
Well thats true, I guess. You really seem to have succesfully done one hell of a job destroying the subwoofer!
dnoch is offline  
Old 09-29-2005, 05:32 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 36
Send a message via AIM to stishdr
Default logitech z-560 subwoofer

does anyone know what ohm impedence this subwoofer runs at, it would either be 4 or 8 ohms, i know for home stereo it's 8, but this amp also pushes 188 watts to the sub...so if any one knows, i would be obliged if they would tell me so i can try and replace it. thanks.
stishdr is offline  
Old 09-29-2005, 05:39 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 656
Default

Ask logitech
dnoch is offline  
Old 09-29-2005, 05:48 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 36
Send a message via AIM to stishdr
Default z-560 sub

i tried calling them, i was on hold for 10 min's and gave, up, they haven't responed to any of my emails, and they say 24 hrs, and it's been 3 days...so im not sure what to do.
stishdr is offline  
Old 09-29-2005, 05:49 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 656
Default

Sorry, can't help you
__________________

dnoch is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.