Opteron 170 gaming trouble? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-26-2005, 06:23 PM   #1 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default Opteron 170 gaming trouble?

as you know i installed my new opteron 170, i did a bios flash and i even installed windows XP professional, from XP home. and when i play cs i "lag" and i just studder all the way across the screen, and i even got banned for "speed hacking" though i was just "lagging". i havent tried any other games, because i cant log into my bf2 accoutn cause the server "rejected" me.

when i press CTRL+ALT+DEL i see two graphics, so i know windows is recongizing two cores

oh yeah my ping is below 100 most of the time and i didnt lag before
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 11-26-2005, 06:48 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Try reinstalling it (game). Maybe the upgrade screwed it up.
turtile is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.