No Sync / Going to sleep monitor problems.. - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-05-2006, 02:59 PM   #21 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 266
Default

Okay Nukem, nearly there!.. Can you please tip/help me with the links to PB d/ls for the stuff I need.. can't seem to find any:S
__________________

Willeh is offline  
Old 07-05-2006, 05:02 PM   #22 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 266
Default

Ok, turned the PC off, and now the monitor is doing it again!!!

Okay, what were the options again to fix this..?
I took the windows xp cd out.. shall I shove it back in and do it from f2 again?

I don't have a battery on my video card I don't think.. how do I reset it?
__________________

Willeh is offline  
Old 07-05-2006, 05:09 PM   #23 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default

PM sent... but hold on... Looking...
__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Old 07-05-2006, 05:11 PM   #24 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default

on the same link you gave in the first post... Look to the left and you will see the download tab... that shold give you all that you need to reinstall the necessary drivers.
__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Old 07-06-2006, 01:28 PM   #25 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 266
Default

I think I've found the very root of all the trouble..

When attempting to load up Pc Wizard 2006 , it goes through all the 'Scanning for Hard drive' and etc, until it reached 'Searching for Video Card' and my pc just restarted.

By this.. and all the help I've gotten.. I'm 99% sure that the video card is the error.. as I've even tried loading my pc up with a much newer monitor.
Can anyone give an 'educated' confirmation?

Thanks
__________________

Willeh is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.