No Display - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-12-2006, 07:24 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3
Default No Display

sup ppl, av just registered and looking for a bit of help, a switched ma pc on the other day, th pc started but there was no display, after about a minute the pc switched itself off, after leaving it a few days i switched it on again, this time still no display but the pc seemed to be running fine, thought maybe the graphics card was knackered or the monitor, but these two work perfectly well in my with my other pc, as i tried them, dont know what the problem is, anyone plz help!

pc specs:
foxconn mobo
P4 3GHz
1GB Ram
ATI X600 256MB video
350W PSU
XP Pro

didnt really have the time to look at or sort the problem so i upgrade my pc to
AMD 64 3800+ X2
Asrock mobo
1GB Kingston RAM
400W PSU
XP Pro
No video yet

any ideas of what could be worng with the first one??
__________________

calsonix5 is offline  
Old 08-12-2006, 08:05 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

Why two threads??
http://www.techist.com/showthread.php?threadid=117916
__________________
FlashDude is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.