New Computer Questions - Page 7 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-09-2007, 10:15 PM   #61 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: New Computer Questions

I don't see why not...
__________________

__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 04-09-2007, 10:16 PM   #62 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 27
Default Re: New Computer Questions

Quote:
Originally Posted by Sora View Post
You call that max settings? 0AA? Try 4x AA and then see
at 1600X1200 their is no jaggies in fact anything above 1280X1024 has no noticeable jaggies so no need for AA This is common knowledge so I guess u r the idiot
__________________

scirishman76 is offline  
Old 04-09-2007, 10:19 PM   #63 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 27
Default Re: New Computer Questions

Oh and if you can find a P.C. that scores over 10K on mark 06 for less than $2000 you will have to look long and hard so guess these prices arent that bad Gaming computer price,Nvidia 8800,Nforce sli,sale,Dual core,3dmar06 score admit the individual hardware is not priced great but the gaming platforms are
scirishman76 is offline  
Old 04-09-2007, 10:22 PM   #64 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: New Computer Questions

Quote:
Originally Posted by scirishman76 View Post
at 1600X1200 their is no jaggies in fact anything above 1280X1024 has no noticeable jaggies so no need for AA This is common knowledge so I guess u r the idiot
I'm not stupid to where I would use AA in a game like oblivion anyway but Oblivion has the option of Anti-Aliasing and not using the setting would not be MAX SETTINGS now would it?

I never said it wasn't playable. I said It wasn't above 70 FPS with MAX SETTINGS. What part of that statement is incorrect? I was just stating this fact as I find it funny.

Actually yes with no AA there are still noticeable jagged edges on the character but only when you look.

Don't make your first posts full of stupid remarks. Leave if you want to do that.

Also you can build everyone of those systems cheaper yourself.
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 04-09-2007, 11:06 PM   #65 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 27
Default Re: New Computer Questions

Wait I just wanted to come here and share my good fortune Im very happy with my rig and if you compare it to alienware velocity dell etc. it was 30% cheaper than their machines that score 10k on mark06.of course you can build 1 cheaper this is true of every retail computer.Anyway I was the 1 called a idiot and a spammer so dont tell me not to get out of line.
scirishman76 is offline  
Old 04-09-2007, 11:09 PM   #66 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: New Computer Questions

it's good that you want to do that becuase you do kill all their prices but the first post you make links to a site where they offer "great deals" who WOULDNT suspect a spammer?
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 04-09-2007, 11:12 PM   #67 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 27
Default Re: New Computer Questions

Quote:
Originally Posted by Sora View Post
it's good that you want to do that becuase you do kill all their prices but the first post you make links to a site where they offer "great deals" who WOULDNT suspect a spammer?
Guess you got a point, you were harsh though be cool and I will 2

p.s.still no need for AA over 1280X1024 lol
scirishman76 is offline  
Old 04-09-2007, 11:22 PM   #68 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: New Computer Questions

I'll accept that becuase I figured you were spammer and I felt like being harsh. I wouldnt use it but there are times where at 1600x1200 you would be able to notice some jaggies but on average no I wouldn't play with AA
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 04-09-2007, 11:33 PM   #69 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 27
Default Re: New Computer Questions

Even though I really just wanted to point out that this guy only uses the FX clone X2's in his Amd systems the 5200X2, 5600X2, and 6000X2 are Identical to the FX processor running at the same speed but hundreds cheaper DailyTech - AMD Quietly Releases Athlon 64 X2 5200+
If you were building an amd system and planning on using an FX-62 its $369 at newegg its 5600X2 clone is $189 they r identical good bit of info:laughing:
scirishman76 is offline  
Old 04-09-2007, 11:38 PM   #70 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 27
Default Re: New Computer Questions

Quote:
Originally Posted by scirishman76 View Post
Even though I really just wanted to point out that this guy only uses the FX clone X2's in his Amd systems the 5200X2, 5600X2, and 6000X2 are Identical to the FX processor running at the same speed but hundreds cheaper DailyTech - AMD Quietly Releases Athlon 64 X2 5200+
If you were building an amd system and planning on using an FX-62 its $369 at newegg its 5600X2 clone is $189 they r identical good bit of info:laughing:
My 5200X2 overclocks from 2.6 to 3.1 on stock cooling my case does have 4 fans though
__________________

scirishman76 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!!!! I disabled my graphics card by accident, need help!! Wildside Monitors, Printers and Peripherals 5 06-16-2007 07:29 PM
New Computer. Same Issues Duality Hardware Repairs and Troubleshooting 6 04-01-2007 10:54 PM
Computer freezes during boot-up poveren Hardware Repairs and Troubleshooting 7 03-30-2007 04:46 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.