new computer/old HD - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-05-2005, 11:09 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Default new computer/old HD

I think I'm in over my head. My old computer was acting up. I'd shut down at night, then in the morning it wouldn't start. I put in a new battery, then it started. Next morning same thing. I just popped the battery out, put it back in, it started. Then that night I didn't shut down. It lasted a couple of days, then quit, wouldn't start.
I bought a barebones kit, put the old HD in it, it won't power up. I believe I've got everything connected all right.
Does anyone have any suggestions?
__________________

mcalderon777 is offline  
Old 10-05-2005, 11:13 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 14
Default

Old HDD problably isnt connected right or smthing..or working onto ur Mojtiro or Motherboard.
fps_shawn is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.