New Comp Help Please - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 09-28-2006, 11:43 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2006
Posts: 8
Send a message via AIM to Kahedhros
Default New Comp Help Please

Ok I just bought my new computer and hooked everything up(I have done this several times before) and I can't get it to power up , I know it can't be my PSU because my mobo light comes on, could it be my case switch?

btw this is my build:
A8N32 - sli deluxe mobo S939
WD 250g Sata HD & WD 80g Sata HD
Apevia X-Plorer Case
AMD Athlon 64 X2 4800 DualCore Processor S939(With a Thermaltake heatsink/fan on it)
Cooler Master RealPower 550w PSU
2g of Kingston HyperX DDR RAM
Geforce 7600 (x2)

Kahedhros is offline  
Old 09-28-2006, 01:39 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2006
Posts: 8
Send a message via AIM to Kahedhros

I have power so nvm
Kahedhros is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.