New Case - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-14-2005, 07:10 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 86
Default

Dang! I didn't even notice that, I've only got a 350W.
__________________

GhostDJR is offline  
Old 12-14-2005, 07:10 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 224
Send a message via AIM to The Kraut
Default

Meh, that 450 isnt that great. I was going to get the black and chrome version for $35 on sale with rebate but they were sold out when i bought my stuff. I am exchanging that psu with an OCZ powerstream 520W. If you wait alittle while, that black version goes on sale alot and like i said it was only $35 at one point. You cant beat it.
__________________

__________________
Better sig coming soon.
The Kraut is offline  
Old 12-14-2005, 07:14 PM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 86
Default

Yeah, I'm going to be buying an LED psu anyways.
GhostDJR is offline  
Old 12-14-2005, 09:10 PM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 47
Default

Yay for shiny power supplies!
__________________
My reply to all you show-offs out there:

AMD Duron@800mhz
FUJITSU 4gig
Maxtor 20gig
NVIDIA GeForce4 MX 4000 PCI@275
256mb PC133 SDRAM@100 3-3-3-6 /x2
Shuttle AK12A@100
Hansol 17\" CRT 710D Monitor
VIA AC\'97 Audio Controller
Windows XP Professional
HITACHI DVD-ROM GD-7500
LG CD-RW CED-8120B

:D
Chernabog is offline  
Old 12-14-2005, 09:11 PM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 86
Default

Yay for the low prices on the shiny power suplies!
GhostDJR is offline  
Old 12-14-2005, 10:02 PM   #16 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 47
Default

\o/
__________________
My reply to all you show-offs out there:

AMD Duron@800mhz
FUJITSU 4gig
Maxtor 20gig
NVIDIA GeForce4 MX 4000 PCI@275
256mb PC133 SDRAM@100 3-3-3-6 /x2
Shuttle AK12A@100
Hansol 17\" CRT 710D Monitor
VIA AC\'97 Audio Controller
Windows XP Professional
HITACHI DVD-ROM GD-7500
LG CD-RW CED-8120B

:D
Chernabog is offline  
Old 12-15-2005, 12:00 AM   #17 (permalink)
Super Techie
 
mike4realz's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 404
Default

Quote:
Originally posted by GhostDJR
I've used up my XP, and my dad the "computer pro" is either lying or full of crap because he told me if I un plu my drives and everything from my motherboard that I'll have to re-install windows.
yes your dad is both lying and full of crap...you'll be fine when u switch to a new case. as for using up all your xp...i'm assuming you have a legit genuine copy of windows xp. According to Microsoft's official policy, is that each computer needs its own individual copy of the software. there is a way to install the same copy of xp to another computer but i won't tell you how it can be done since it's illegal.
__________________

mike4realz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.