new build powers up and then turns off - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-20-2006, 03:14 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Feb 2006
Posts: 58
Send a message via AIM to carlege

well sounds like a bad psu but when it comes to buying a better one i dis agree my after market one was the one that didnt work and i have the one that came in the case right now... so just becauseyou paid more for it dosent mean its gonna work

carlege is offline  
Old 02-20-2006, 03:48 PM   #12 (permalink)
Master Techie
reggie_da_man's Avatar
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567

Power supply.


reggie_da_man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.