new build(NOT FOR ME!!!) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-23-2009, 04:46 PM   #11 (permalink)
Equator Gringo
 
james.wired's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Panama
Posts: 2,318
Default Re: new build(NOT FOR ME!!!)

Quote:
Originally Posted by pcboy09 View Post
man im so firigging confussed on the stuff kmote got me and this build i just did now lol

ive lost all the links to the build kmote give me i need the same mobo as he referd me to as it was in my budget and i think my freind is gonna go with this build
Listen, kid. I don't want to flame (haha?) but really... You are getting confused because you are asking 2 questions for every one answer you receive.. Again, study your last thread.
__________________

james.wired is offline  
Old 03-23-2009, 04:48 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
TheHumanComputer's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Inside A P c
Posts: 1,181
Default Re: new build(NOT FOR ME!!!)

Quote:
Originally Posted by james.wired View Post
Listen, kid. I don't want to flame (haha?) but really... You are getting confused because you are asking 2 questions for every one answer you receive.. Again, study your last thread.
i am i got the cpu/ram i just sent kmote a pm to see if he can find the same mobo again for me
__________________

__________________
AMD FX 9370 @ 4.4Ghz
Asus Crosshair V Formula Z
Deepcool Genome Case with Watercooling
16GB DDR3 1600Mhz
EVGA GTX 980 SC 4GB
Areocool 750W Semi Modular PSU
TheHumanComputer is offline  
Old 03-24-2009, 12:03 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
Puressence's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Walnut Creek, CA
Posts: 137
Default Re: new build(NOT FOR ME!!!)

Quote:
Originally Posted by james.wired View Post
Listen, kid. I don't want to flame (haha?) but really... You are getting confused because you are asking 2 questions for every one answer you receive.. Again, study your last thread.
Yea, he had a prior thread locked by a moderator for doing the same thing.

intel pentium 4 Quad core?!??!?

I guess he doesn't learn.
Puressence is offline  
Old 03-24-2009, 08:40 PM   #14 (permalink)
Seg Fault'n
 
Join Date: Jul 2005
Location: The dried husk where America came from
Posts: 5,801
Default Re: new build(NOT FOR ME!!!)

Alright, here goes. As I remember you wanted a mobo, CPU and RAM for under £160 and being magic I found the kuma 7750, gigabyte mobo (with the integrated graphics) and 4GB corsair for £157 including delivery. Between the time that I suggested it and the time you went to buy, scan appeared to have stopped selling it. You then sent me a PM and I suggested an alternative that put you about £4 over budget but if you and your friend put your orders together and split the delivery cost you should be able to make up the difference anyway. Your friend has different requirements, he needs a new computer for between £400 and £500 and with that he can afford something quite nice if he wants.
So for you:
AD775ZWCGHBOX - AMD Athlon 64 X2 7750+, Black Edition, AM2+, Kuma Core, Dual Core, 2.7GHz, 3MB Cache, Retail - Scan.co.uk
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, AMD 780G, S AM2+, PCI-E 2.0(x16), DDR2 1066/667/800, SATA II, SATA RAID, ATX - Scan.co.uk
TWIN2X4096-6400C5 G - 4GB Corsair (2x2GB) TwinX XMS2, DDR2 PC2-6400 (800), 240 Pins, Non-ECC Unbuffered, CAS 5-5-5-18 - Scan.co.uk
For him:
Coolermaster RC-330 V2 Elite Black Midi Tower Case w/o PSU (New Improved Version) Scan Exclusive - Scan.co.uk
TWIN2X4096-6400C5 G - 4GB Corsair (2x2GB) TwinX XMS2, DDR2 PC2-6400 (800), 240 Pins, Non-ECC Unbuffered, CAS 5-5-5-18 - Scan.co.uk
CMPSU-450VXUK - 450W Corsair VX Series PSU, ATX, PS/2, UK Version, 80 PLUS® certified - Scan.co.uk
Gigabyte EP45-DS3L, iP45 Express, S 775, PCI-E 2.0 x16, DDR2 1066/1333/1600, SATA II, ATX - Scan.co.uk
BX80571E7400 - Intel Core 2 Duo, E7400, Wolfdale Core, S775, 2.8GHz, 1066MHz, 3MB Cache, 10.5x, 65W, Retail - Scan.co.uk
HD-483X-YDFC - 512MB XFX HD 4830, PCI-E 2.0 (x16), 1800MHz GDDR3, GPU 575MHz, 640 Cores, 2x DL DVI-I/ HDTV, HDCP - Scan.co.uk
HDT721032SLA360 ( A038018 ) - 320GB Hitachi HDT721032SLA360 Deskstar 7K1000.B, SATA 3Gb/s, 7200 rpm, 16MB Cache, 0 ms - Scan.co.uk

Just examples though and there are other deals to be had, for example if you go to ebuyer.co.uk they were/are doing a deal on a CM elite 330 and a CM extremepower 460W.
__________________


There are in order of increasing severity: lies, darn lies, statistics, and computer benchmarks. - diskinfo man page
"Get your money and let's go to court!" - Craig Mudie, MS
kmote is offline  
Old 03-24-2009, 09:53 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
TheHumanComputer's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Inside A P c
Posts: 1,181
Default Re: new build(NOT FOR ME!!!)

woo thanks for that kmote really appreate it

im trying to sell the rig i have at the moment for about £250-£300 so i can go out and buy the stuff on scan for my new rig =]

will xp run/work with 4gb ram?
__________________
AMD FX 9370 @ 4.4Ghz
Asus Crosshair V Formula Z
Deepcool Genome Case with Watercooling
16GB DDR3 1600Mhz
EVGA GTX 980 SC 4GB
Areocool 750W Semi Modular PSU
TheHumanComputer is offline  
Old 03-24-2009, 10:09 PM   #16 (permalink)
AKA , gt7sanremo
 
Evolv's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Harrisburg,PA
Posts: 1,240
Default Re: new build(NOT FOR ME!!!)

Yes, but it will only recognize like 3.5 of it.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

Random movie quote to make you seem hip and "with it":
"Please take the chairs away. I don't like them. The big one is staring at me and that short one is being very droll."
Evolv is offline  
Old 03-24-2009, 10:52 PM   #17 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: new build(NOT FOR ME!!!)

I only see like 2.5 according to properties of "My Computer"

Thats with my GTX 260, and 4 Gigs..
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline  
Old 03-24-2009, 11:32 PM   #18 (permalink)
AKA , gt7sanremo
 
Evolv's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Harrisburg,PA
Posts: 1,240
Default Re: new build(NOT FOR ME!!!)

That's odd, I don't know I guess some systems are different. My buddies pc has 4Gb of ram and he uses Xp 32 bit, it recognizes 3.5 of it.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

Random movie quote to make you seem hip and "with it":
"Please take the chairs away. I don't like them. The big one is staring at me and that short one is being very droll."
Evolv is offline  
Old 03-25-2009, 02:25 AM   #19 (permalink)
Biostar Stole my heart
 
Hussein19891's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Canada
Posts: 2,209
Send a message via MSN to Hussein19891
Default Re: new build(NOT FOR ME!!!)

Quote:
new build(NOT FOR ME!!!)
This won't end well..
__________________


Hussein19891 is offline  
Old 03-25-2009, 09:25 AM   #20 (permalink)
Seg Fault'n
 
Join Date: Jul 2005
Location: The dried husk where America came from
Posts: 5,801
Default Re: new build(NOT FOR ME!!!)

64bit XP should recognise it all just fine.
__________________

__________________


There are in order of increasing severity: lies, darn lies, statistics, and computer benchmarks. - diskinfo man page
"Get your money and let's go to court!" - Craig Mudie, MS
kmote is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.