Need to Save money Somewhere? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 09-26-2005, 07:28 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Aug 2004
Posts: 592

Well, I haven't been over to his house, and I honestly don't know what hes running. For all I know he could just be getting server lag. He doesn't know much about computers so its hard to get answers from him

ASUS P8Z68 Deluxe
Intel Core i7 2600k
16GB DDR3 G-Skill Ripjaws
1TB 7200 Segagte Drive
eVGA GeForce 570
Samsung Blu-Ray Drive
Antec 850 Watt PSU
Windows 7 Professional
Blackmoore is offline  
Old 09-26-2005, 07:29 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH

maybe its his internet


AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:17 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.