Need an Opinion - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-05-2006, 08:12 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 118
Default Need an Opinion

Do you guys think that this Wireless networking chip/card whatever will be good?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833135111

I cant use a wire to get to my computer, so i need to go wireless
__________________

__________________
<a href=\"http://www.bf2sigs.net\"><img src=\"http://www.bf2sigs.net/sigs/0/4/55192050.jpg\">
Major Noob is offline  
Old 03-05-2006, 08:34 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 118
Default

Anyone?
__________________

__________________
<a href=\"http://www.bf2sigs.net\"><img src=\"http://www.bf2sigs.net/sigs/0/4/55192050.jpg\">
Major Noob is offline  
Old 03-05-2006, 08:45 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

it seems pretty good.

don't expect it to be the same as w/ cord. does your router support 125mbps? if not it'll probably just work at regular g (54mbps). if you have interference on the 2.4 ghz channel (cordless phone, etc) then you might not get as good of a reception.

i say go for it.
__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 03-05-2006, 08:48 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

You can get cheaper...

Next time, wait a little longer for a reply.

Maybe this is good? I'm not sure what kind of signal you're working with. :
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833124210

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 03-05-2006, 08:59 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

well the one that Ryan suggested uses 802.11b.. if you have a G router, then definitely make use of that and get a G wireless adaptor.

if you want something cheaper, maybe look at this?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833332502

but for quality maybe your original choice is best..
__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 03-05-2006, 09:21 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 118
Default

my router is a Wireless G Linksys... otherwise i dont really know anytihng about it...
__________________
<a href=\"http://www.bf2sigs.net\"><img src=\"http://www.bf2sigs.net/sigs/0/4/55192050.jpg\">
Major Noob is offline  
Old 03-05-2006, 11:34 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 640
Default

US Robotics? Haha.

I guess "I, Robot" is one step closer.
Green Radience is offline  
Old 03-06-2006, 04:20 AM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 20
Default

i dont know...i get better speeds with wireless than with an ethernet cable. i have a linkys 54g wirless desktop adapter. it works great and the signal strength is great. i say go for something like mine.
__________________

tekie404 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.