Need new mobo for XP 3000+ - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-30-2007, 02:09 PM   #11 (permalink)
 
jfenwick's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Toronto
Posts: 1,648
Send a message via ICQ to jfenwick Send a message via MSN to jfenwick
Default Re: Need new mobo for XP 3000+

Thanks for all the help guys, much appreciated.

I think I will just get the suggested mobo and wait until next fall to get a new system. I'll let my cousin rip someone else off!

Thanks!
__________________

jfenwick is offline  
Old 07-02-2007, 04:08 PM   #12 (permalink)
 
jfenwick's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Toronto
Posts: 1,648
Send a message via ICQ to jfenwick Send a message via MSN to jfenwick
Default Re: Need new mobo for XP 3000+

K...freakn newegg.com won't sell to Canadians! Bah, forced to go with Tigerdirect.ca and that comes to $76 after s/h. Also...read the reviews at their webpage of this board and am a bit freaked out, still a good idea at $76?

[edit] PCChips M848A (v5.0) SiS Socket A ATX Motherboard Audio AGP 8x 10100 Ethernet LAN USB 2.0 in Canada at TigerDirect.ca [/edit]
__________________

jfenwick is offline  
Old 07-02-2007, 04:19 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Brinson's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,195
Default Re: Need new mobo for XP 3000+

Quote:
Originally Posted by jfenwick View Post
K...freakn newegg.com won't sell to Canadians!
Honestly, can you blame them?

Canadians...
__________________
Antec 300 Illusion
430w Antec Earthwatts
AMD Q4 640 Propus
2x4gb Patriot DDR3 1333
750gb Seagate 7200.11 Hard Drive
Brinson is offline  
Old 07-02-2007, 04:28 PM   #14 (permalink)
 
jfenwick's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Toronto
Posts: 1,648
Send a message via ICQ to jfenwick Send a message via MSN to jfenwick
Default Re: Need new mobo for XP 3000+

Bastid! and to insult a Canadian on the Canada day long weekend! Well now...that's just wrong!
jfenwick is offline  
Old 07-02-2007, 04:29 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Brinson's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,195
Default Re: Need new mobo for XP 3000+

Who gave canada a weekend?

Don't act up or we may have to send you to your room without supper, canada.
__________________
Antec 300 Illusion
430w Antec Earthwatts
AMD Q4 640 Propus
2x4gb Patriot DDR3 1333
750gb Seagate 7200.11 Hard Drive
Brinson is offline  
Old 07-02-2007, 04:46 PM   #16 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Need new mobo for XP 3000+

try ncix.com
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-03-2007, 02:05 PM   #17 (permalink)
 
jfenwick's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Toronto
Posts: 1,648
Send a message via ICQ to jfenwick Send a message via MSN to jfenwick
Default Re: Need new mobo for XP 3000+

lol, ******* :P

Anyways, found a tigerdiret.ca store in the area so picked it up there and saved the $15 on S&H.

Thanks guys....now lets see how the install works, havn't done a mobo before.
__________________

jfenwick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mobo temps? Gabb New Systems | Building and Buying 7 06-21-2007 10:10 PM
static and my mobo funkywaggnelz New Systems | Building and Buying 10 06-12-2007 03:03 PM
Plugging wires in the mobo power panel incorrectly piggysmile Hardware Repairs and Troubleshooting 2 05-25-2007 09:17 PM
cannot install vista.. got a dell mobo siddanth3 New Systems | Building and Buying 13 04-30-2007 06:05 PM
MoBo question xcoreRelentless New Systems | Building and Buying 1 04-07-2007 10:55 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.