Need new gpu - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-23-2013, 08:45 PM   #21 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default Re: Need new gpu

Comes with 2 fans. Intake and exhaust.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote
Old 03-25-2013, 11:32 AM   #22 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2010
Location: In a House....
Posts: 59
Default

After some evaluating I eventually chose the Fractal Design 3k, because of the simple fact that it is easier for me to get my hands on and I didn't see that many differences with the corsair carbide 300r.

So I will be building it today and upload a picture when im done! Thanx for all the help ob this build!
__________________

PurpleGorilla is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2013, 11:34 AM   #23 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Need new gpu

Yha Fractal are out of Europe, and are very quality cases.
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2013, 05:36 PM   #24 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2010
Location: In a House....
Posts: 59
Default

Jumping into my build I discovered that my gpu blocks my sata 1 and 2 connecters.

Is it a problen to connect my sata cables to the other ports (only have one hdd and 1 optical drive) or should i get angled connecters?
PurpleGorilla is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2013, 07:03 PM   #25 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2010
Location: In a House....
Posts: 59
Default

An other problem i had was to connect my gpu to my psu, I used the 6pin cables that lead directly into the psu but they didn't seem to fiy completely. I attached pictures of the pins and their fit

ForumRunner_20130326_000243.jpg



ForumRunner_20130326_000319.jpg
PurpleGorilla is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2013, 07:35 PM   #26 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default Re: Need new gpu

If the clips on the other side are clipped then you should be good. My 5850 doesn't insert all the way either.

You can move your SATA cables.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote
Old 03-25-2013, 08:04 PM   #27 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2010
Location: In a House....
Posts: 59
Default

The problem is that the clips just barely dont clip in so the cables arent secure.
PurpleGorilla is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2013, 08:27 PM   #28 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default Re: Need new gpu

Then you'll need to give it some pressure until one clip is behind the other.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote
Old 03-26-2013, 05:14 AM   #29 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2010
Location: In a House....
Posts: 59
Default

Even if I apply presssure the cable won't go past this point :$

ForumRunner_20130326_101421.jpg
PurpleGorilla is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2013, 05:25 AM   #30 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default Re: Need new gpu

It'll go. You just have to wiggle it a bit and apply a good amount of pressure.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote
Reply

Tags
gpu, graphics, upgrade

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.