need help setting up - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-07-2006, 09:35 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 4
Default need help setting up

I just built my new computer and booted it up. The Mobo works, heatsink fan and all other fans are on, dvd/cd is on, video card fan is on. no beebs no funny noises. but the monitor is not displaying anything. how do I get it to work?
__________________

jdm44 is offline  
Old 02-07-2006, 10:47 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 405
Default

you got the monitor plugged in, try taking out the card & putting it back in & make sure that the monitor power is seperate to the PSU & plugged in
__________________

__________________
The_Tobes99 is offline  
Old 02-07-2006, 10:50 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 905
Default

Make sure your ram is in properly too, cos my ram was out a little bit, and my monitor didnt show up anything either.
cyrax is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.