NEED HELP raid 0 questions - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-21-2013, 07:29 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2013
Location: United states
Posts: 1
Default NEED HELP raid 0 questions

Hello, I've been searching the internet for the answer but haven't quite found what I was asking. I have a OCZ Agility 3 120GB SSD with my OS installed on it at the moment. I also have a Seagate 3 TB Backup/storage External desktop hard-drive. I am purchasing another OCZ Agility 3 120GB SSD. I intend to put the 2 SSD's in Raid 0, but I need to know if I need to do a fresh install of windows or if i can "restore" my system from a backup after I format and combine my 2 SSD's in Raid 0.
Much thanks in advance
-Tylersd
__________________

Tylersd is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 07:38 PM   #2 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,291
Default Re: NEED HELP raid 0 questions

You have 2 options, fresh install, or try making an image of your current drive (using clone software like Acronis, or Ghost image) and then after making the array, partitioning, and formating put your OS image on that setup. My vote is for the latter.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.